Lassig MINI ruksak

Cijena: 44,95 EUR (338,68 HRK)

Kratki opis: Jednostavan i prilagodljiv dizajn: Mini ruksak LÄSSIG iz kolekcije Happy Prints impresionira svojim nenametljivim izgledom i ostavlja prostor za kreativnost.

Djeca mogu dati svojoj mašti na volju, prilagođavajući Mini ruksak slatkim životinjskim zakrpama iz LÄSSIG asortimana. Zakrpe se lako mogu pričvrstiti i mijenjati po želji.                                                       

Praktičan ruksak idealan je za svakodnevni odlazak u vrtić ili pak za izlete u prirodi. Vodootporni vanjski materijal štiti unutrašnjost prilikom svih vremenskih uvjeta. Podstavljene naramenice i remen za prsa mogu se individualno prilagoditi veličini djeteta, osiguravajući stabilnost i udobnost u svakom trenutku.                                                                                                  

U prostranom glavnom pretincu ruksaka, dovoljno je mjesta za rezervnu odjeću, ručak, voće i grickalice. Kako bi hrana dulje ostala svježa, spremite je zajedno s vrećicom za led u poseban pretinac na donjoj strani ruksaka – elastične trake spriječit će vrećicu da klizi unutar pretinca.

U mrežastom džepu s vanjske strane nalazi se prostor za bocu. Dodatni pretinac sprijeda i praktičan odvojeni džep omogućuju sigurno pohranjivanje manjih predmeta poput ključeva.

Pločica s imenom s unutarnje strane osigurava da se ruksak vašeg djeteta ne pomiješa s tuđim.

Uz dječji ruksak iz Happy Prints kolekcije djeca su opremljena za sve pustolovine. Mogućnosti prilagođavanja, funkcionalni elementi i podstavljene naramenice čine ga idealnim suputnikom u budućim avanturama.

Rok isporuke: 3-5 radnih dana

Dostava: 5,00 eur

Dostupni artikli