Narudžbe i dostava

Naručiti možete:

1. Koristeći sustav internet trgovine – (24/7)
2. Slanjem e-maila na lunip.shop@gmail.com  – (24/7)
3. Preko Facebook messenger-a, Instagram DM
4. Putem whatsapp-a - (24/7)

Za narudžbe Vas molimo sljedeće podatke:
Ime i prezime, adresa, broj telefona/mobitela, ime proizvoda, šifra proizvoda te količina.

Vaši podaci nam trebaju isključivo zbog dostave.

Napomena: Ukoliko proizvod ima opcije (boje i veličine) molimo vas da nam napomenete koju opciju želite.

Registracija nije obavezna te možete naručiti proizvode bez upisivanja u bazu naših korisnika.

Ukoliko želite naručiti koristeći sustav internet trgovine (što u svakom slučaju preporučujemo budući da na taj način osiguravate da nitko prije vas ne kupi željeni proizvod), možete to obaviti u nekoliko jednostavnih koraka.

Proizvodi koje nudimo na našim društvenim mrežama te web stranicama nisu svi odmah dostupni. Za dostupnost, molimo Vas kontaktirajte nas putem društvenih mreža ili email adrese!

Rok isporuke naručenih proizvoda

Rok isporuke proizvoda dostupnih odmah je 2-5 radna dana (u radne dane ne spadaju subota i nedjelja, blagdani i državni praznici).

Rok isporuke proizvoda koji se moraju naručiti ovisi o samom proizvodu (do 35 radnih dana - ne računaju se vikendi, blagdani i državni praznici).

O roku dostave i slanju naručenih proizvoda bit ćete obaviješteni putem mail-a prilikom obrade narudžbe koja traje 3-5 radnih dana (u radne dane ne spadaju subota i nedjelja, blagdani i državni praznici).

U slučaju nepredviđene situacije na koje ne možemo utjecati, rok isporuke se može produžiti (vremenski uvjeti, praznici i blagdani, godišnji odmori i sl.)

Diskrecija

Paketi se šalju IZNIMNO diskretno u standardnim neprozirnim kartonskim kutijama. Na paketu su navedeni isključivo Vaši podaci (ime i prezime, adresa i broj mobitela) te podaci tvrtke koja šalje paket.

Dostava proizvoda je samo unutar Republike Hrvatske. Iznos dostave ovisi o proizvodu. Iznos dostave možete provjeriti i klikom na sami proizvod.

Nudimo dostavu za cijelu Hrvatsku putem GLS-a (dostava za otoke ide po posebnom režimu).

Dostava za pakete obračunava se prema cijenama dostavne tvrtke DPD ili GLS. Dostava paketa se naplaćuje prema količini, veličini ili težini paketa.

Kupac će dobiti obavijest nakon što prodavatelj pošalje proizvod na isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. Ako kupac nakon potvrde kupovine ne primi obavijest o isporuci robe u očekivanom vremenu (najkasnije u 3 radna dana), kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja.

Ako poslana roba nakon obavijesti o isporuci ne stigne u očekivanom vremenu (prema pravilniku dostavne službe), kupac bi o tome trebao obavijestiti dostavnu službu na telefon:

GLS: 01 2042 672

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da tijekom transporta ne budu oštećeni, a sve su pošiljke osigurane od strane dostavne službe. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnicima tvrtke koja vrši dostavu).

Ako prodavatelj ne može dostaviti sve naručene proizvode kontaktirati će kupca i dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda. Ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Ako kupac nakon dostave naručene robe iz bilo kojeg razloga ne želi ili ne može platiti i preuzeti paket, dužan je preuzeti na sebe troškove dostavne službe i povrata robe te troškove naše dostavne službe prema cjeniku.

Za informacije i upite vezane za narudžbe i dostave kontaktirajte nas isključivo putem email adrese lunip.shop@gmail.com

Dostupni artikli