Lassig LITTLE CHUMS tanjur

Cijena: 20,95 EUR (157,85 HRK)

Kratki opis: "Mali prijatelji vas pozivaju na ručak! LÄSSIG-ov silikonski tanjur s vakuumskim dnom stopicom iz kolekcije Little Chums čini vrijeme obroka još zabavnijim. Neklizajuća silikonska ploča bez BPA s pregradama u obliku slatkog miša, fleksibilna je i izdržljiva. Tanjur ima tri pregrade što ga čini idealnim za hranjenje djeteta ili za samostalno jelo. Vakuumska nožica čvrsto drži tanjur na glatkim površinama što otežava brzo povlačenje sa stola. Ako ipak padne na pod, neće se slomiti zahvaljujući fleksibilnom materijalu. Atraktivan i veseo dizajn fascinira djecu i zadržava ih za stolom tijekom obroka.

Tanjur je izrađen od silikona koji je siguran za hranu i ne klizi, otporan je na lomljenje i može se prati u perilici posuđa i koristiti u mikrovalnoj pećnici. Prikladno za djecu od 6 mjeseci nadalje."

 

LÄSSIG-ov silikonski tanjur s vakuumskim dnom u obliku simpatičnog miša, iz kolekcije Little Chums, savršen je dodatak za prve pokušaje samostalnog hranjenja djeteta. Prijanja na glatke površine i otporan je na lomljenje zahvaljujući fleksibilnom materijalu. Može se prati u perilici posuđa i koristiti u mikrovlanoj pećnici.

Rok isporuke: 3-5 radnih dana

Dostava: 5,00 eur

Dostupni artikli