Kinderkraft Njihaljka FELIO 2

Kinderkraft Njihaljka FELIO 2
Cijena: 65,90 EUR (496,52 HRK)

Kratki opis: FELIO 2 je njihaljka i ležaljka u jednom koji će rasteretiti Vaše ruke od neprestanog ljuljanja a djetetu će pomoći da se smiri.

Služit će Vašem djetetu od rođenja do 9 kg. U samo nekoliko trenutaka pomoći će Vašem mališanu da se opusti, a kada dođe vrijeme za igru – bez problema možete pričvrstiti luk s plišanim igračkama koje potiču razvoj mašte i motoričke koordinacije. Mekani materijali i sigurnosni pojasevi u 3 točke sa širokom zaštitom za bedra, štite i najživahniju djecu.

Ima upravljačku ploču pogodnu za rad koja omogućuje reprodukciju do 8 različitih melodija i umirujućih vibracija koje pomažu uspavljivati bebu. FELIO 2 dolazi u setu s mekim jastukom za novorođenče koji će Vam omogućiti korištenje ležaljke čak i za novorođenčad. Jasuk se može koristiti i zasebno. FELIO 2 pružit će Vam trenutak predaha, a dijete će imati priliku upoznati nove zvukove, teksture i vježbati koordinaciju. U kompletu se nalazi i mrežica protiv insekata koja će Vaš boravak na otvorenom učiniti ugodnijim.

Dodatne informacije:
– sigurnosni pojasevi u 3 točke
– jednostavna promjena ležaljke u njihaljku
– jednostavno sklapanje u plosnati oblik
– mala težina
– 3 igračke u setu: ogledalo, šuškajuća igračka te škripava igračka
– dodaci: jastuk za novorođenče i mrežica protiv insekata
– mogućnost pranja navlake u perilici rublja

Materijali
– okvir: čelik
– obloga: poliester

Dimenzije:
Rasklopljen: 10 x 73 x 38,5 cm
Sklopljen: 48 x 73 x 38,5 cm

Težina: 2,89 kg

Rok isporuke: 3-5 radnih dana 

Dostava: 5,00 eur

Dostupni artikli