iCandy Peach 7 - torba za pelene

Cijena: 199,00 EUR (1.499,37 HRK)

Kratki opis: "Torba za pelene s kukicama za jednostavno pričvršćivanje na podvozje iCandy Peach 7 modela kolica. Uključuje podlogu za previjanje, termo torbicu za bocu te skrivene naramenice koje torbu pretvaraju u ruksak. Ne dolazi u osnovnom paketu uz kolica, kupuje se odvojeno."

Torba za pelene koja će se savršeno uklopiti uz iCandy Peach 7 kolica jer uzorak tkanine torbe odgovara tkaninama na kolicima.
Također, u kompletu dolaze i kukice za jednostavno pričvršćivanje torbe direktno na iCandy Peach 7 kolica, bez potrebe za kupnjom dodataka.
Vanjski džepić s patentnim zatvaračem omogućava pohranu stvari poput ključeva, mobitela i drugih važnih sitnica koje trebaju biti nadohvat ruke.
Unutrašnjost torbe je prostrana te je podijeljena u više dijelova što olakšava pohranu i organizaciju stvari. Elastični džepići omogućavaju pohranu pelena i maramica, a u paketu dolaze i podloga za presvlačenje te termo torbica za bočicu koja će tekućinu dulje održati hladnom ili toplom.
U stražnjem džepu torbe skrivene su naramenice koje ovu torbu pretvaraju u praktični ruksak, idealan za svakodnevne šetnje i putovanja s Vašim djetetom.

Rok isporuke: 3-5 radnih dana

Dostava: 5,00 eur

Dostupni artikli