iCandy CORE 2u1 kolica

Cijena: 1.599,00 EUR (12.047,67 HRK)

Kratki opis: "Dizajnirana za svako putovanje, iCandy Core su prilagodljiva dječja 2u1 kolica za sve terene - upečatljivog luksuznog dizajna, 2 seta kotača (URBAN i RURAL), jedinstvena integrirana LED bočna svjetla te najduži sjedeći dio unutar iCandy obitelji od čak 96 cm!

Pretvorite svoja veća dječja kolica u kompaktna gradska kolica u samo par sekundi - smanjivanjem podvozja na samo dva klika u kombinaciji s manjim kotačima.
Uz inovativno Multi-mode podvozje te 2 seta kotača, iCandy Core brzo se i lako pretvaraju u kompaktna gradska kolica.

Ova jedinstvena i inovativna mogućnost zasigurno će oduševiti sve roditelje koji bi kupili velika kolica od rođenja, a zatim kompaktnija kolica kada njihova beba poraste.
Uživajte u glatkoći vožnje na svim neravnim i ravnim terenima koristeći veći set kotača s dužim međuosovinskim razmakom na podvozju. Ili pak prilagodite podvozje na manju postavku u kombinaciji s lakšim i manjim kotačima te u samo par sekundi pretvorite svoja iCandy Core kolica u kompaktna gradska kolica!

U iCandy Core 2u1 kolica je uključeno:
Podvozje
Košara
Sjedeći dio
2 seta kotača (Rural i Urban)
Torba za kotače
2 kišne navlake
Adapteri za povisivanje
Adapteri za autosjedalicu
2 integrirana LED svjetla (+ USB punjač i ključić)
Od rođenja do 25 kg.

Provjerite kompatibilnost autosjedalica ovdje:  https://www.icandyworld.com/comparison/car-seat-compatibility"

Neprestano pomičući granice dizajna, iCandy to dosljedno postiže ostajući vjeran korijenima svoja četiri temeljna načela: kvaliteti, baštini, inovacijama i stilu.

iCandy Core najinovativnija su iCandy dječja kolica do sada - pomno i stručno dizajnirana za svako putovanje, ova višenamjenska dječja kolica prilagodljiva su svakoj dobi i fazi razvoja djeteta, od samog rođenja pa sve do 25 kg. Uz Core, uvijek će vam trebati samo jedna dječja kolica. Izvanredan novi dizajn upečatljivog stila, luksuzno razvijenih tkanina i vrhunskih značajki kao što su Multi-Mode podvozje s RURAL i URBAN setovima kotača te inovativna integrirana LED svjetla, iCandy Core daje prednost udobnosti i jednostavnosti korištenja, istovremeno pružajući višestruku funkcionalnost i dugotrajnost koju zahtjeva moderan obiteljski život.

Multi Mode podvozje
Izmjenjivi i uklonjivi kotači omogućuju korištenje kolica na svim terenima. Set ‘Rural’ uključuje dulji, značajniji međuosovinski razmak te se postavlja u kombinaciji s većim kotačima nudeći time funkcionalnost i performanse većih dječjih kolica, dok set ‘Urban’ predstavlja kraći i lakši međuosovinski razmak u kombinaciji s manjim kotačima, stvarajući time lagana, kompaktna gradska kolica.

LED svjetlo za vidljivost
Revolucionarna nova integrirana LED svjetla razlikuju se od svega što je industrija prije vidjela. Bočno pozicionirana USB punjiva svjetla dolaze do izražaja prilikom večernjih šetnji, u uvjetima slabog osvjetljenja ili u mraku.

Zadržite svjoj stil
Temelj iCandyjevog uvjerenja je da ljudi ne žele izgubiti svoj identitet kada postanu roditelji. Želimo osigurati da naši proizvodi odražavaju stil na koji su navikli s modnim markama koje poznaju i vole, a iCandy Core je pravi prikaz toga. Zadržite svoj stil i kad postanete roditelji!

Kompletan putni sustav
iCandy Core dolazi kao kompletan putni sustav koji je pogodan za dijete od rođenja pa sve do 25 kg, a s obzirom da dlazi uz adaptere za autosjedalicu u paketu, uz kupnju kompatibilne autosjedalice nastaje potpuni 3u1 putni sustav. Košara za novorođenče je, kao i sve iCandy košare, pogodna za cjelonoćno spavanje, a dodatno je bočno podstavljena predivno mekanom luksuznom podstavom od flisa sa stilski prošivenim detaljima.

Udobnost i praktičnost
Core se također može pohvaliti najvećim sjedećim dijelom u asortimanu iCandy, s osloncem za noge koji se može podići u nekoliko razina, što ga čini prikladnim za svaku fazu djetetovog razvoja. Sjedeći dio može se namjestiti u četiri različita položaja, pri čemu se posebno ističe i potpuno ležeći položaj, prikladan od rođenja. Kolica se mogu sklopiti samo jednom rukom, uz pričvršćeni sjedeći dio koji nije potrebno skidati s podvozja – idealno za sve u pokretu!

Ride-On Board sistem
Integrirani Ride-on Board nudi besprijekorno rješenje za obitelj s novom bebom i malim djetetom. Protuklizna platforma nosivosti do 20 kg savršeno je praktično rješenje za male umorne nožice, bez potrebe za dodatnim glomaznim dodatcima. Integrirani podest za starije dijete ne samo da smanjuje dodatne troškove kupovinom posebnog podesta, već također i eliminira potrebu za glomaznim dodatkom, omogućujući malom djetetu da sigurno i bezbrižno stoji unutar prostora za upravljanje kolicima, a osobi koja upravlja kolicima omogućava neometan hod. Pravi spas na putu u svakoj šetnji!

Blizina i zajedništvo, udobnost i praktičnost
iCandy Core nudi mogućnost pozicioniranja košare za novorođenče i sjedećeg dijela u oba smjera - okrenutim prema roditelju ili okrenutim prema svijetu, kao i opciju postavljanja adaptera za povisivanje za još bolju interakciju s djetetom. Postavljanjem adaptera za povisivanje u smjeru prema roditelju u kombinaciji s košarom za novorođenče, Vaša beba bit će Vam još bliže u Vašim zajedničkim šetnjama. Postavljanjem adaptera za povisivanje u smjeru od roditelja, stvara se dodatan prostor između roditelja i košare/sjedećeg dijela - idealno za vožnju na Ride-On Board sustavu za starije dijete.U kombinaciji sa sjedećim dijelom okrenutim od roditelja te adapterima također postavljenima od roditelja prema van, djetetu je omogućen pristup blagavaonskom stolu - uživajte u obiteljskim trenutcima u restoranu, kod bake ili kod kuće bez dodatnih glomaznih hranilica - samo primaknite kolica do stola.

Uz svaki, pa i najmanji, detalj koji je uzet u obzir prilikom njegove izrade, prekrasno dizajnirani iCandy Core ima sve praktične i svakom roditelju bitne funkcionalnosti: zaključavanje prednjeg kotača, integrirane kukice za torbu, on/off indikator kočnice u boliku zelene ili pak crvene boje te ergonomski podesivi upravljač. Provjerite i dodatke kojima dodatno možete obogatiti svoja iCandy Core kolica: iCandy Core torba savršeno će se uklopiti na već integrirane kukice na upravljačkoj ručki, a u nju ćete moći pospremiti sve one bitne stvari za bebu, ali i za sebe. Također, osigurajte tople vožnje svome djetetu i za hladnijih dana nabavkom iCandy Core Duo Pod zimske vreće i oblogom sjedišta, 2u1.

Rok isporuke: 3-5 radnih dana

Dostava: 10,00 eur

Dostupni artikli