ERGOBABY Embrace nosiljka

Cijena: 99,90 EUR (752,70 HRK)

Kratki opis: Udobna nosiljka za novorođenčad Embrace Ergobabyjev je odgovor na potražnju roditelja širom svijeta koji traže meku i udobnu opciju za nošenje novorođenčeta jednostavniju od marame.

Nosiljka Embrace pruža:

  • Nježnost i mekoću – meko i udobno pletivo nježno priljubljuje dijete uz roditelja i pruža mu oslonac
  • Jednostavnost – bez kompliciranog vezivanja čvorova. Embrace ima pojas oko struka i ramene trake koji se jednostavno zakopčavaju. Kad beba malo poraste, jednostavno je prebacite iz načina za novorođenče u način za dojenče i dalje je nosite prema sebi. A kad beba bude spremna i roditelji to žele, okretanje prema naprijed također je jednostavno i lako.
  • Udobnost – kako za bebu, tako i za roditelja. Ergonomsko i udobno podesivo sjedište prilagođava se kako beba raste. Naramenice nosiljke mogu se proširiti za dodatnu potporu bebi i roditelju.
  • Kompaktnost – kada se ne koristi, nosiljka se može smotati i pospremiti. Zahvaljujući maloj veličini može stati u torbu za pelene i biti pri ruci kad god je potrebna.
  • Dobar oslonac – raširive ramene trake drže tkaninu i na taj način podržavaju bebin vrat i tako pružaju nježan i udoban oslonac. Podstavljena potpora za vrat pruža dodatni oslonac za glavu novorođenčeta.

Nosiljka Ergobaby Embrace može se koristiti za djecu od 3,2 do 11,3 kg.
Tkanina nosiljke Embrace ima certifikat Oeko-Tex Standard 100.
 

ErgoPromise

 

Ergobaby jamči kvalitetu svojih proizvoda, od materijala do izrade i pruža 10-godišnje ograničeno jamstvo od datuma prve kupnje - ErgoPromise. Ako se pojavi neki nedostatak u izradi ili materijalu, nosiljka se mijenja ili popravlja bez naknade.

Jamstvo ErgoPromise obuhvaća sve dječje nosiljke (uključujući marame za nošenje) proizvedene u 2017. i kasnije.

Prikladno za težinu do (kg) 11.3
Prikladno za težinu od (kg) 3,2

Rok isporuke: 3-5 radnih dana

Dostava: 5,00 eur

Dostupni artikli