Dječja kolica iCandy Lime Lifestyle 2u1

Cijena: 929,00 EUR (6.999,55 HRK)

Kratki opis: "iCandy Lime su višenamjenska kompaktna kolica koja predstavljaju savršen izbor za roditelje koji žele funkcionalnost velikih dječjih kolica, ali i laganu, ultrakompaktna gradska kolica. Kombinirajući funkcionalnost sa stilom, višestruko nagrađivana kolica za djecu od rođenja do 25 kg uz integrirani Ride on Board dostupna su u sljedećim bojama: crna, siva, bež te plava.

ZNAČAJKE:
• kolica pogodna od rođenja (uključena košara za novorođenče koja je pogodna za cjelonoćno spavanje tako da na putovanja nije potrebno nositi prijenosne krevetiće)
• Integrirani podest za starije dijete (buggy board/Ride on Board)
• TotalFold sustav – jednostavno sklapanje jednom rukom sa sjedećim dijelom (nije potrebno skidati sjedeći dio radi sklapanja kolica)
• Mogućnost vožnje djeteta u oba smjera - prema roditelju i od roditelja (i košara i sjedeći dio)
• Podesivi multi-funkcionalni SPF+50 krović uz mrežasti dio za protok zraka
• Funkcionalnost bez premca – velika košara za odlaganje stvari do 10 kg s pojasom za nošenje sklopljenih kolica, sigurnosni pojas u 5 točaka,  kožna ručka prilagodljiva visinom do čak 109 cm
• 5 godina garancije 

U paketu dolazi:
- Phantom (crno-sjajno) podvozje s integriranim Rode-On-Board podestom za starije dijete
- okvir za košaru za novorođenče/sjedeći dio
- tkanina i madrac za košaru za novorođenče
- tkanina za sjedeći dio
- krović
- adapteri za autosjedalicu
- povisivači
- zajednička kišna navlaka za košđaru i sjedeći dio
- Carryall torba za pelene 
- Duo Pod – zimska vreća i obloga sjedišta

Idealna za cijelu obitelj – u iCandy Lime kolicima ne uživa samo najmlađi član obitelji već i starije dijete zahvaljujući Ride-on-board integriranom podestu za starije dijete.

FUNKCIONALNOST NA 1. MJESTU
S Lime kolicima odabirete funkcionalnost. Jednostavan pristup, velika košara za pohranu stvari, pojas s kopčanjem u 5 točaka i lako visinom prilagodljiva kožna ručka do 109 cm olakšat će svima korištenje ovih kolica.

TOTAL FOLD SUSTAV
TotalFold sustav omogućuje brzo i jednostavno sklapanje s pričvršćenim sjedištem i prednjom ručkom i to samo jednom rukom - savršeno rješenje sustava putovanja za užurbane obitelji u pokretu.

INTEGRIRANI RIDE ON BOARD
Rješenje bez kompromisa za rastuću obitelj - iCandy Lime kolica imaju integrirani podest za starije dijete do 20 kg težine.

SIGURNO SPAVANJE
Prostrana košara obložena je mekanim materijalom, a pogodna je za cjelonoćno spavanje te ju stoga možete koristiti kao prijenosni krevetić kada niste kod kuće.

POVISIVAČI
Jedinstveni za iCandy kolica, pomoću njih možete povisiti košaru za novorođenče ili sjedeći dio kako bi ostvarili još bolju interakciju s bebom. Također, lako pretvaraju sjedeći dio u stolac za hranjenje ako se nađete s bebom i kolicima u restoranu.

STVORENA DA TRAJU I TRAJU...
Kvalitetni materijali na Lime kolicima izdvajaju ih od drugih. Stabilan i izrazito čvrst, ali istovremeno lagan aluminijski okvir (samo 4,5 kg) dolazi u kombinaciji s ERP kotačima koji su otporni na bušenje te visokokvalitetnim tkaninama. Ukupne težine samo 10,2 kg savršen odabir za sve roditelje, bez obzira na život u kući ili stanu.
Garancija 5 godina, bez prethodnih registracija.

SVE ŠTO TREBATE U JEDNOM PAKETU!
Lime dolazi sa svime što trebate, od rođenja do 25 kg – od podvozja, košare, sjedećeg dijela, adaptera za autosjedalicu, povisivača, kišne navlake, Duo Poda (obloge sjedišta i zimske zaštite) te torbe za pelene - sve navedeno dolazi u paketu.

Kolica su kompatibilna s autosjedalicama:
Avionaut PixelMAXI COSI Cabrio Fix, Pebble PRO, Nuna pipa

 

Težina košare: 4,65 kg
Maksimalno opterećenje shopping košare: 10kg

Kolica su namijenjena za djecu do 25 kg

Rok isporuke: 3-7 radnih dana

Dostava: 10,00 eur

Dostupni artikli