Avionaut PIXEL PRO 45-86cm, 0-13kg

Cijena: 279,00 EUR (2.102,13 HRK)

Kratki opis: Više nego savršena – autosjedalica Pixel Pro nadograđena je verzija roditeljskog miljenika i nagrađivača – Pixela

Sjedalo za novorođenčad i dojenčad Pixel Pro ima poboljšanu EPP strukturu, presvlake ugodnije za kožu i novu, dulju kabinu koja još učinkovitije pokriva malog putnika.

Dobra odluka je lagana odluka.
Unatoč izmjenama, Pixel Pro zadržao je važnu značajku koja je proslavila svog prethodnika: nevjerojatnu lakoću. Teška je samo 2,5 kg, što je čini najlakšom autosjedalicom na tržištu! Istodobno, zahvaljujući upotrebi inovativnog EPP materijala, učinkovito štiti dijete u slučaju cestovnog incidenta. Modularni umetak osigurava pravilno pozicioniranje djeteta, a presvlake s visokim udjelom pamuka poboljšavaju cirkulaciju zraka, pružajući bolju udobnost putovanja. Dulja, neovisna kabina učinkovito štiti dijete od sunca i drugih vanjskih čimbenika. AVIONAUT Pixel nudi najvišu razinu sigurnosti kao i iznimno laganu konstrukcijsku težinu u kategoriji autosjedalica od 0 do 13 kg. Inovativni kompozitni materijal konstrukcije je vrlo lagan, a istodobno sposoban apsorbirati značajnu količinu sile tijekom sudara, osiguravajući savršenu zaštitu za dijete. AVIONAUT Pixel opremljen je jedinstvenim PIXEL umetcima koji su razvijeni u suradnji s nadležnim tijelom u području fizioterapije i razvoja djeteta, što osigurava sigurno i udobnije pozicioniranje djeteta na sjedalu. Primjena ove inovativne tehnologije značajno povećava sigurnost djeteta i podržava ispravnu poziciju tijela.

Montiranje na dječja kolica
Autosjedalica je opremljena posebno prilagođenim pričvršćivačima koji se uz adaptere pričvršćuju na većinu okvira dječjih kolica koja su dostupna na tržištu. Ovo rješenje otvara širok raspon kolica koje možete izabrati, prikladna je za putovanja s djetetom i smanjuje količinu prtljage.

Tkanina
Nova, prirodna tkanina s visokim udjelom pamuka i još ugodnijom kožom. Svi materijali za tapeciranje Avionaut ispunjavaju standard OEko-tex 100, što dokazuje da tkanina ne sadrži tvari štetne za zdravlje ili sigurnost djeteta.

Dizajn
Avionaut PIXEL također krasi moderan dizajn. Suradnja s dizajnerima rezultirala je razvojem autosjedalice s vrhunskim dizajnom i presvlakama najviše kvalitete. Također smo stavili jednak naglasak na sigurnost, izgled, ali i da je također iznimno prikladna za korištenje. Ova kombinacija udobnosti i dizajna ne razlikuje samo autosjedalice tvrtke Avionaut od svih ostalih na tržištu, već prije svega čini ih popularnim izborom za djecu i roditelje.

Sjenilo
Izrađena od najkvalitetnijih materijala, nudeći savršenu zaštitu od sunčeve svjetlosti u automobilu, kao i tijekom šetnje na otvorenom.

Sigurnost
Osjećaj sigurnosti, kao i jamstvo održavanja tog stanja, omogućuje vam da se usredotočite na svoj život, na živote vaših voljenih osoba, a ne da se stalno brinete o njima. Ovaj osjećaj sigurnosti omogućuje vam uživanje u onim posebnim trenucima koje provodite zajedno s djetetom. Ako želite osigurati da vaše dijete bude sigurno, zašto ne odabrati najbolji svjetski zaštitni sustav za putovanja automobilom? Prilikom odabira autosjedalice za automobil koja će vam služiti dobro na velikim udaljenostima, provjerite je li prošlo ispitivanje sudara, koje su certifikate dobile, materijal od kojeg su napravljene presvlake i je li prozračan. Osigurajte da dijete pravilno sjedi u autosjedalici; nemojte samo uzimati u obzir izgled i cijenu, informirajte se o proizvodu za koji ste zainteresirani. Tek tada ćete moći uživati ??u kilometrima zajedno bez brige o sigurnosti vašeg djeteta.

Testovi
AVIONAUT Pixel sjedalo prošlo je sve najstrože testove, potvrđujući najbolju moguću sigurnost djece u slučaju sudara.

Osim toga, učinkovitost zaštite Pixel autosjedalice potvrđena je testovima koji su izvedeni u mnogim europskim istraživačkim laboratorijima. Pokazano je da Pixel značajno premašuje zahtjeve standarda i-Size. Osim toga, pričvršćivanje remena na jednoj točki u IQ ISOFIX bazu jamči potpunu integraciju s ISOFIX sustavom automobila.

Aviotestovi
Avionaut Pixel prošao je rigorozni ‘Avio Test’ koji istražuje kako se dijete ponaša tijekom frontalnih i stražnjih udara i bočnog udara. U lateralnom testu, zaštita od glave je postigla 120%, prekoračivši standarde I-veličine za 20%, dok je rezultat frontalnog i stražnjeg udarnog udarca za zaštitu torakalne kralježnice bio 140%, a 153% za zaštitu glave, premašujući standarde i-veličine za 40 i 53%.

 

Težina: 4,65 kg 

Rok isporuke: 3-7 radnih dana

Dostava: 7,00 eur

Dostupni artikli