Avionaut autosjedalica AEROFIX 9-17,5 kg

Cijena: 329,00 EUR (2.478,85 HRK)

Kratki opis: AVIONAUT AeroFIX je moderna autosjedalica u kategoriji 67-105 cm i do 17,5 kg u skladu s novim i-Size odobrenjem – ECE R-129.Zahvaljujući svojoj konstrukciji, omogućava sigurnu vožnju te AVIONAUT preporučuje da dijete do 105 cm u vožnji bude okrenuto prema natrag. Autosjedalica Avionaut AeroFIX također se može montirati alternativno prema naprijed za bebe od 84 cm do 105 cm. Inovativni sustav bočne zaštite smanjuje rizik od bočnog udara.

Inovativni dizajn AVIONAUT AeroFIX, koji osigurava optimalnu ventilaciju, čini ovu autosjedalicu istaknutom na tržištu. Također, značajno povećava udobnost djeteta prilikom putovanja. Osim toga, za poboljšanje udobnosti malog putnika koristili su se mekani, vrhunski materijali, prilagodljiv naslon za glavu i prilagodbu nagiba.Jedinstvena autosjedalica dizajnirana da se montira prema naprijed i natrag u smjeru vožnje osiguravajući maksimalnu sigurnost djeteta uz istovremeno održavanje visoke udobnosti putovanja. Konstrukcija AeroFIX koristi tehnologiju koja osigurava optimalnu ventilaciju tijekom putovanja.

 • Dizajn

Moderna autosjedalica izrađeno od visokokvalitetnih materijala. Ono se razlikuje laganim, uravnoteženim oblikom nadahnutim kretanjem zraka. Autosjedalica ima izbor luksuznih presvlaka u bojama kompatibilnim s aktualnim trendovima, što odgovara unutrašnjosti svakog automobila.

 • Okrenuta prema naprijed i prema nazad

Dječja sjedalica Avionaut AeroFIX može se postaviti okrenuta prema natrag u dječjoj visini od 67 do 105 cm. Ovo je najsigurniji način instalacije i onaj kojeg preporučuje Avionaut. Alternativno, sjedalo možete postaviti i u smjeru prema naprijed za dijete od 84 do 105 cm.

 • Navlake

Izrađene od najkvalitetnijih luksuznih tkanina, mekih za dijete, ali izdržljivih. Osim toga, sve presvlake ispunjavaju najviše standarde standarda Oeko-tex 100, što dokazuje da ta tkanina ne sadrži tvari štetne za zdravlje i sigurnost djeteta.

 • Protok zraka

Inovativni dizajn autosjedalice Avionaut AeroFIX opremljen je ventilacijskim kanalima koji stvaraju jedinstveni sustav cirkulacije zraka koji je odgovoran za pravilan protok zraka u unutrašnjosti sjedalice. Ovaj sustav osigurava da se dijete ne znoji čak ni za vrijeme visokih temperatura u automobilu.

 • Sigurnost

Sjedalo je u skladu s i-Size odobrenjem. Visoka razina sigurnosti osigurana je optimalnom kombinacijom EPP, PP, PA i oblikovane memorijske pjene koja apsorbira preopterećenje u slučaju udarca. Osim toga, sigurnost je poboljšana podesivim sigurnosnim pojasevima od pet točaka i podesivim, velikim naslonom za glavu koji se može prilagoditi potrebama djeteta koje raste.

 • EPP

To je inovativni materijal koji izgleda poput stiropora, ali se bitno razlikuje od njega jer nije toliko krut ili krhak. Osim toga, karakterizira ga visoka otpornost na fizičke i kemijske čimbenike. Izvrsni parametri čvrstoće čine ovaj materijal idealno prilagođenim konstrukciji sjedala automobila, jer se ne deformira, čak i pri velikim opterećenjima koja nastaju uslijed sudara. Osim toga, EPP je ekološki materijal koji je 100% recikliran, također karakteriziran antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima.

 • IQ ISOFIX baza

IQ ISOFIX baza je pouzdana ISOFIX baza razvijena za Avionaut Pixel i AeroFIX RWF i AeroFIX. Koristi patentirano rješenje s jednom utičnicom koja omogućuje izravno spajanje dječjeg sjedala u ISOFIX sustav automobila. Ograničen broj elemenata dječjeg sigurnosnog sustava pojačava sigurnost, smanjuje mogućnost lomljenja sjedala od baze i svakako povećava apsorpciju energije, posebno u situacijama najveće potrebe za pouzdanost. Štoviše, zahvaljujući zvučnom signaliziranju ispravnosti montaže u IQ ISOFIX bazi, kontrola Click-n-Drive jedinice isključuje rizik nepravilnog pričvršćivanja sjedala na bazu, što maksimizira njegovu učinkovitost.

 • ISOFIX

ISOFIX je međunarodna organizacija za standardizaciju sustava pričvršćenja sjedala za automobil na sjedalo automobila. ISOFIX sustav sastoji se od dva držača koje se nalaze između sjedala i stražnjeg dijela automobila. Važno je da su ti držači izravno pričvršćeni na strukturu vozila, zahvaljujući kojima oni pružaju snažnije prianjanje nego kada je sjedalo pričvršćeno na sigurnosni pojas.Korištenje IQ baze pomoću ISOFIX sustava za pričvršćivanje osigurava da je sjedalo ispravno instalirano svaki put. Izvanredan sustav usmjeravanja pojasa i puna integracija s ISOFIX sustavom u automobilu značajno povećava sigurnost djece i jednostavnost instalacije.

 • Testovi

AvionautAeroFIX prošao je sve najstrože testove, potvrđujući najveću sigurnost djeteta u slučaju sudara.

Ostale informacije:

 • dizajnirana i proizvedena u Poljskoj
 • ispitano i ovjereno u Europi
 • potvrdili roditelji

 

Avionaut AeroFIX autosjedalica prošla je rigorozni ‘Avio test’ kako bi istražio kako se dijete ponaša tijekom frontalnih i stražnjih udaraca, kao i bočnog udara. Dobiveni izvrsni rezultati potvrđuju najvišu razinu sigurnosti.

 • IDIADA

Institut za automobilske poslove, osnovan je 1970-ih na Sveučilištu u Kataloniji. Obavlja nezavisne testove za potrebe razvoja proizvoda i odobrenja certificiranja. AeroFIX je prošao svoje sigurnosne testove i dobio certifikat odobrenja koji je prošao na vrlo visokoj razini, daleko iznad minimalnih razina.

 • TASS, CSI, PIMOT

Testiramo i ovjeravamo svoja mjesta u mnogim europskim istraživačkim institucijama kako bismo osigurali najveću moguću sigurnost i udobnost putovanja. Pripazimo na to da naši proizvodi zadovoljavaju sve potrebne standarde i nadmašuju potrebne sigurnosne kriterije.

 • TASS / TNO– Nizozemska Organizacija za primijenjena znanstvena istraživanja (Nizozemska)
 • CSI– Centar za certifikaciju i analizu (Italija)
 • PIMOT– Institut za automobilsku industriju (Poljska)

 

Težina: 10,58 kg

Rok isporuke: 3-7 radnih dana 

Dostava: 7,00 eur 

Dostupni artikli