Autosjedalica Avionaut Max Space isofix 15-36 kg

Cijena: 329,00 EUR (2.478,85 HRK)

Kratki opis: MaxSpace je jedno od najiščekivanijih Avionaut autosjedalica na tržištu. Avionaut MaxSpace jedinstveno je sjedalo dizajnirano za djecu širokog raspona težine(15-36 kg). Pojačano sjedalo za djecu visoku 100-150 cm, kombinirajući izvrsne sigurnosne značajke i visoke standarde udobnosti, čineći ga prikladnim od 4 do 12 godina.

Autosjedalica Avionaut MaxSpace dizajnirana je za stariju djecu, predškolce od 4 godine i učenike do 12 godina. Sva djeca težine od 15 do 36 kg mogu putovati u sjedalu.

Avionaut MaxSpace prošao je vrlo detaljna i zahtjevna ispitivanja sigurnosti i kvalitete. Udovoljava i-Size standardu. Ovo je najnoviji prijedlog tvrtke AVIONAUT, koji je u Poljskoj predstavljen u siječnju 2020. Opremljen je prilagodbom naslona za glavu i sjedala te kutom nagiba. Zahvaljujući tome, dijete može udobno putovati bez obzira na visinu i u najboljem položaju za njega. Sigurnost između ostalog osiguravaju sigurnosni pojasevi u 3 točke s kojima se dijete veže dok sjedi na sjedalu.

Sjedalo u Avionaut MaxSpaceu je podesivo. To je zbog navika djece predškolske i ranoškolske dobi. Tijekom dužeg putovanja zaspe, što u slučaju nepravilnog položaja uzrokuje bol, posebno u gornjem dijelu kralježnice. Prilagodba kuta sjedala omogućit će vam da osigurate da je vaše dijete u dobrom, zdravom položaju i kad sjedi i kad drijema.

Ne samo prilagodba naslona za glavu i kuta sjedala, već i velik prostor za dijete osigurava ugodno putovanje. Također su materijali i čistoća tkanina ti koji određuju kako će dijete reagirati na dugo vrijeme provedeno u automobilu. Obloga sjedala je uklonjiva. Kad god se zaprlja sokom ili grickalicama, možete je skinuti i oprati u perilici rublja. Vrijedno je to redovito raditi kako biste osvježili svoje mjesto.

U osnovi sjedala nalazi se poseban ISOFIX konektor. Stoga je prikladan za upotrebu u automobilima s ovim inovativnim sustavom. To čini sjedalo puno stabilnijim nego kada je ugrađeno samo s sigurnosnim pojasevima u automobilu.

Sjedalo zadovoljava i-Size standard u rasponu od 100 do 150 cm visine mališana. Stoga je pogodan za sigurnu i ugodnu vožnju djece u ovom rasponu visina. Prošao je sva potrebna ispitivanja i provjere kvalitete.

Sjedalo ima dodatnu bočnu zaštitu, koja se postavlja na stranu vrata, ovisno o tome na kojoj se strani sjedalo nalazi. Posebne pričvrsne ploče pokazuju svojstva apsorpcije energije. To znači da štite dijete od utjecaja udaraca. Bočna zaštita može se slobodno ukloniti i pričvrstiti s bilo koje strane sjedala, ovisno o tome na kojoj je strani stražnjeg sjedala postavljeno dječje sjedalo.

Avionaut MaxSpace dizajniran je na takav način da u njemu mogu putovati djeca visoka i 100 cm i 150 cm. Bočne strane sjedala su ugrađene, što štiti dijete od mogućih bočnih udara. Sjedalo je vrlo prostrano, kao i naslon, koji pruža udobnost i udobnost čak i 12-godišnjacima. U slučaju naslona za glavu postoji mogućnost višestepenog podešavanja. Možete prilagoditi razinu naslona za glavu prema visini vašeg djeteta. U tu svrhu postoji poseban gumb koji se može koristiti čak i kada je dijete na sjedalu.

Sjedalo zadovoljava i-Size standard u rasponu od 100 do 150 cm visine mališana. Stoga je pogodan za sigurnu i ugodnu vožnju djece u ovom rasponu visina. Prošao je sva potrebna ispitivanja i provjere kvalitete.

Dob: 15-36 kg.

100-150 cm.

Rok isporuke: 1-3 radna dana (ne ubrajaju se vikendi, praznici i blagdani). O roku isporuke dodatno ćemo Vas obavijestiti putem email-a.

Dostava: 7,00 eur. 

Dostupni artikli