Tetra pelena - muslin - 2/1

Cijena: 19,91 EUR (150,01 HRK)

Kratki opis: Mekane dječje organic muslin pelene spadaju u prvu opremu za bebe.

Nezamjenjiv dodatak i pomoć već od prvih dana djetetovog života za cjelodnevnu upotrebu. 100 % organska pamučna mekana i prozračna tkanina vrlo je ugodna za dječju kožu.

Koriste se za povijanje, kao pokrivač tijekom dojenja, kod hranjenja, kao zaštita odjeće kada nosite dijete, za pokrivanje, kao podloga kod presvlačenje.

Veličina 70 x 70 cm. Set uključuje 2 kom pelena. Sastav: 100 % organski pamuk.
Svaki roditelj želi samo najbolje za svoju djecu.
Što se tiče materijala za novorođenčad, sve više roditelja bira organski pamuk.

Vjerujemo da je svaki trenutak vrijedan i dragocijen; od uspavljivanja do zagrljaja potaknutog smijehom, svaki je trenutak čarobna prekretnica za vašu obitelj. Zbog toga stvaramo proizvode koji vam pomažu od samog početka djetetovog života uz nježne i održive materijale. Osim što mislimo na okoliš, tkanine su iznimno nježne i ugodne prema osjetljivoj koži djeteta.
Materijali od organskog pamuka koje smo koristili u organic kolekciji prošli su strogu kontrolu. To znači da se materijal sastoji od najmanje 95% organski uzgojenog pamuka. Ovaj važan sastojak proizvodi se bez štetnih pesticida i bojila.

Gospodarenje otpadom uzima se u obzir tijekom cijelog proizvodnog procesa. Ovdje se strogo prati da količina potrošnje vode i energije ostaje unutar standarda GOTS -a. Proizvodna voda ostaje unutar zatvorenog sustava i ne nestaje u prirodi. Materijal je GOTS certificiran i zadovoljava sve GOTS kriterije.

Organski materijal zadovoljava sve kriterije koje zahtijeva Oeko-Tex Standrad klasa 1/1501004.

Rok isporuke: 3-5 radnih dana

Dostava: 5,00 eur

Dostupni artikli