Lionelo BABYLINE 2.1 set za nadzor

Cijena: 62,25 EUR (469,02 HRK)

Kratki opis: Osigurajte maksimalnu zaštitu za svoje najmlađe i najmilije sa ovom pouzdanom elektroničkom dadiljom – Babyline 2.1, uređaj vam omogućuje stabilno vezu do 300m udaljenosti! Koristite Babyline 2.1 kod kuće, između katova ili u vrtu dok su vaša djeca sigurna su svojoj sobi.

2 kanala omogućuju stabilno povezanost i privatnost
LED indikator slabe baterije

Babyline 2.1 spreman je za korištenje odmah po vađenja iz pakiranja. U pakiranju se nalaze i potrebni kablovi za povezivanje prijemnika i predajnika.
Što više, Babyline 2.1 može se napajati i putem 3 AAA baterije što omogućuje da uređaj koristite i tamo gdje nema napajanja.
Zahvaljujući posebnoj kopči uređaj možete objesiti na hlače i nesmetano ga stalno nositi uza sebe, kontrola glasnoće zvuka omogućuje da neprestano čujete svoje dijete i do 300m udaljeno od vas!
Babyline 2.1 također ima i noćno osvjetljenje.
Ugodno i smirujuće svjetlo lakše će uspavati vašu bebu, a vama omogućiti da se posvetite i drugim zanimacijama, a ujedno stalno budete u kontaktu sa svojim najmilijima.

Široka lepeza kontrole zvuka omogućuje diskretno nadziranje djece tijekom vaših sastanaka sa prijateljima, te vam omogućuje da čujete vašu bebu čak i kada je oko vas buka.

Zahvaljujući naprednom sustavu za štednju energije, baterije Babyline 2.1 uređaja traju još i dulje!

LED upozorava vas na slabu bateriju što vam omogućuje pravodobno punjenje baterija.

Sustav za smanjenje šuma omogućuje kristalno jasan zvuk što vam u konačnici pruža maksimalnu sigurnost za vaše dijete.
 

Rok isporuke: 3-7 radnih dana

Dostava: 5,00 eur

Dostupni artikli