Kunert LAZZIO dječja 3u1 kolica

Cijena: 781,15 EUR (5.885,57 HRK)

Kratki opis: Želite li da je vašem djetetu udobno tijekom šetnje? Izaberite kolica proizvođača KUNERT, brenda koji je fokusiran na dijete - njegovu sigurnost i udobnost.

Konstrukcija je napravljena od jakog, ali laganog aluminija. Lako se vozi i stabilna je. Dodatni bočni ovjes osigurat će da vaše dijete ne osjeća šokove izazvane neravnim površinama tijekom putovanja. Čak ni najneravnije površine neće smetati u spavanju vašeg mališana. Ovjes možete uključiti ili isključiti, prilagođavajući krutost težini vašeg djeteta i površine preko koje putujete. Jaka kočnica nalazi se na središnjem dijelu između stražnjih kotača. Veliki gel kotači (22 i 28 cm) dobro voze po pijesku, blatu, snijegu,... Prednji kotači se okreću za 360°, ali ih možete i zaključati u predjem položaju. Kolica imaju podesivu ručku, tako da je možete prilagoditi po svojoj visini. Ručka je prekrivena eko kožom.

Autosjedalica/jaje namijenjena je za djecu do 10kg. Montira se u automobil sa sigurnosnim pojasevima automobila. Opremljena je odvojivom navlakom za glavu i navlakom za noge. Ima sklopivu ručku koja je prikladna za nošenje, te okruglo dno koje ima funkciju ljuljanja. Ispunjava standarde ECE R44/04.

Košara/gondola je mjesto gdje vaša beba provodi prve mjesece svog života. Košara je velikih dimenzija, a stranice su podstavljene mekim materijalom. Zahvaljujući tome, svako dijete ima dovoljno prostora, bez obzira na godišnje doba i kako debelo dijete bilo obućeno. Košara ima podesiv naslon. Pogodna je za ljetnu i zimsku upotrebu zbog ventilacijskog prozora koji se zatvara patentnim zatvaračem, pokrova koji štiti od sunca, kiše i vjetra, a kada je potrebno, dodate i navlaku za noge (koja je uključena u set).

Sportsko sjedalo ima podesiv naslon za leđa (u 4 položaja - iz ležečeg u potpuno uspravni) i za noge. Sigurnost je osigurana sigurnosnim pojasevima u 5 točaka, odvojivom šipkom presvučenom eko kožom, te visokim stranicama. Sjedalo je moguće montirati u oba smjera vožnje. Na sjedalu je široki ventilacijski otvor i vizir, te pokrov koji je idealan u proljeće ili ljeto. Navlaka za noge pružit će idealnu zaštitu od vjetra ili mraza.

U setu:

  •  konstrukcija
  • košara/gondola s navlakom za noge
  • sportsko sjedalo s navlakom za noge
  • autosjedalica/jaje
  • funkcionalan ruksak s patentnim zatvaračem koji se može pričvrstiti na kolica ili ga možete nositi na ramenima
  • shopping košara (ispod kolica)
  • navlaka za kišu
  • mreža protiv komaraca
  • držaš šalice/bočice
  • držač pametnog telefona

 

Rok isporuke: do  30 radnih dana

Dostava: 15,00 EUR

Dostupni artikli