Bebetto FOR2 dječja kolica 3u1

Cijena: 1.210,90 EUR (9.123,53 HRK)

Kratki opis: Multifunkcionalna dječja kolica za dvoje.

Konstrukcija:
- inovativna, lagana aluminijska konstrukcija
- amortizeri s mogučnošću podešavanja tvrdoće
- novi sistem sklapanja konstrukcije
- centralna kočnica za zadnje kotače
- prednji kotači sa sistemima SAS i DMS, mogu se blokirati za ravnu vožnju
- mogućnost podešavanja visine ručke
- zaštitna prećka za bebu od eko kože

Košara/gondola:
- kvalitetne tkanine
- mogućnost pretvaranja u njihaljku
- ručka za prenošenje košare
- tkanine sa UV zaštitom
- za djecu do 6mj ili do 9kg

Sportski dio:
- regulacija naslona u 3 položaja
- mogućnost podešavanja sjenila
- namijenjen djeci od 6mj
- regulacija oslonca za noge
- sigurnosni pojas u 5 točaka sa mogućnošću regulacije visine
- tkanine sa UV zaštitom

Torba: 
- velika, elegantna, lagana
- remen za rame

Autosjedalica/jaje:
- osigurava maksimalnu sigurnost
- napredni sustav bočne zaštite
- memorijska pjena prekrivena nježnom, mekanom presvlakom
- može se montirati na isofix bazu (nije u cijeni) ili pomoću standardnih pojasa

 

Bebetto inovacije – Bebetto veliku pozornost posvećuje praktičnim rješenjima i inovacijama koje olakšavaju svakodnevno korištenje kolica te povećavaju sigurnost i udobnost za bebu. U nastavku pogledajte nekolicinu rješenja koja Bebetto dječja kolica izdvajaju i stavljaju ispred drugih.

01 – AUTOBLOCKER Sigurnosni sustav koji štiti konstrukciju od samorastavljanja. Mehanizam se automatski zaključava i ne morate se svaki puta sjetiti dodatno osigurati konstrukciju.

02 – KOČNICA STOP&GO Koristimo novu redizajniranu papučicu kočnice u kolicima Bebetto. Važno je napomenuti da je dizajnirana na takav način da omogući najprikladnije korištenje. Papučica kočnice je oblikovana tako da je prikladna za jednostavna stajanje i kretanje. Zahvaljujući tome, lako se može upravljati – također u sandalama, flip-flop ‘japankama’ ili cipelama s površinom koja se lako grebe.

03 – SISTEM JEDNOSTAVNOG SKLAPANJA Prikladan gumb vam omogućuje da brzo sklopite konstrukciju. Za sklapanje kolica, samo postavite kotače prema naprijed, podignite ručku, pritisnite gumb i lagano pomaknite gornji dio konstrukcije. Ovaj sistem također štiti i od opasnosti priklještenja prstiju.

04 – SKRIVENE OSOVINE – HIDDEN AXLE Na kolicima Bebetto osovine su skrivene unutar konstrukcije. Zahvaljujući tome, tijekom prijevoza ih nećete izgubiti. Sposobnost skrivanja osovine također štiti od grebanja drugih elemenata kroz izbočene rubove. Ovim sustavom uvijek imate osovine stražnjih kotača s vama – cijenit ćete ga na putu i kada pospremate kolica.

05 – SISTEM DMS Direction Memory System Sustav koji pamti položaj kotača nakon što je odvojen od tla. Zahvaljujući njemu pri prevladavanju nepravilnosti – kad se jedan od kotača odvoji od tla – kotač se ne rotira nekontrolirano oko vlastite osi te ostaje u fiksnom položaju. Stoga nakon sljedećeg kontakta s tlom, neće biti blokiran. To je patentirano rješenje, jedinstveno za Bebetto kolica.

06 – SISTEM SAS Shock Absorption System Sustav za apsorpciju udaraca koji je odgovoran za upijanje i amortizaciju šokova. Njezini učinci se vide, između ostalog kada vozite na grubo popločenim površinama ili kada udarite kotač o rubnik. Zahvaljujući tome dijete u kolicima ima najveću moguću udobnost, a sama kolica ostaju u savršenom tehničkom stanju. Svaki rotirajući element je opremljen odvojenim amortizerom – koji im omogućuje da funkcioniraju neovisno jedan o drugome.

07 – TKANINE SA ZAŠTITOM UV50+ Pojedinačni slojevi presvlake i način šivanja u kolicima Bebetto osmišljeni su da blokiraju štetne ultraljubičaste zrake. Određivanje faktora zaštite od UV zračenja testirano je u laboratoriju gdje je prosječna vrijednost UPF barijera utvrđena iznad 50. To je vrlo važno jer dugotrajna UV izloženost može rezultirati alergijama ili bolestima kože i očiju.

08 – VENTILIRANA KOŠARA Možete računati na rješenja koja pružaju vrlo dobro prozračivanje u Bebetto kolicima. Mrežica na sjenilu, te podesiva rešetka na dnu košare omogućuju odvođenje toplog zraka i opskrbu svježim, hladnim zrakom.

SET uključuje:
- laganu aluminijsku konstrukciju
- 2x košaru + navlake za noge
- 2x sportsko sjedali + navlake za noge
- 2x Avionaut Kite+ autosjedalica
- torba za mamu (može se montirati na kolica)
- shopping torbu
- držač čaše ili flašice
- zaštitu od komaraca i kukaca
- zaštitu od kiše

Dimenzije:
- širina i visina (gledano s prednje strane): 61x112 cm
- širina dvije košare/gondole (gledano s boka) i težina: 136 cm, 17,2 kg
- širina dva sportska dijela (gledano s boka) i težina: 124 cm, 19,6 kg
- kontrukcija: 73-115 cm (ovisno o položaju ručke), 10,8 kg
- sklopljena konstrukcija: 95x35,5 cm

Sigurnosni europski certifikat EN 1888:2012

Rok isporuke: 3-6 tjedana

Dostava: 15,00 eur

Dostupni artikli