Autosjedalica Avionaut KITE+, 0–13 kg

Cijena: 999.00 HRK

Kratki opis: Avionaut Kite+ 0-13kg je autosjedalica koja osigurava maksimalnu sigurnost, od prvih dana života djeteta. Sjedalo je opremljeno naprednim sustavom bočne zaštite. Ovaj inovativni sustav osigurava, u slučaju bočnog sudara, smanjeno opterećenje i optimalno pozicioniranje djetetovog tijela.

Visoka sigurnosna klasa Avionaut Kite+ sjedalice potvrđena je brojnim neovisnim europskim testovima. Avionaut Kite+ sjedalo može se učvrstiti na tri načina stabilnim pričvršćivanjem na bazu ISOFIX. Također se može fiksirati pomoću standardnih sigurnosnih pojaseva u tri točke, što je pojednostavljeno EasyMount sustavom.

Zašto odabrati Kite+?
Kite+ je dokazana, sigurna i udobna autosjedalica savršena za bebina prva putovanja u automobilu. Sjedalo je opremljeno Easy-In sustavom, tj. magnetnim držanjem remena, što omogućava brzo i praktično pričvršćivanje djeteta. Zahvaljujući posebno dizajniranoj ergonomskoj dršcii, može se koristiti kao dječja nosiljka ili zipka. Osim toga, Kite+ je kompatibilan s većinom konstrukcija dječjih kolica dostupnih na tržištu. Bogat izbor boja presvlake zadovoljit će svakog kupca da odabere autosjedalicu idealno prilagođenu njihovim potrebama.

Dječja kolica
Avionaut Kite + opremljen je univerzalnim utorima za adaptere (jednako kao i Maxi Cosi), zahvaljujući kojima je kompatibilan s većinom konstrukcija dječjih kolica dostupnih na tržištu.

Autosjedalicu je moguće montirati na dječja kolica Quick, Quick Trendy, Quick 3.0 i Slick, iz naše ponude. Za montiranje na dječja kolica potreban je adapter koji dolazi u kompletu s kolicima.

Mekani, propusni materijal prilagođen je jedinstvenim potrebama najmlađe djece. Bogate boje omogućuju prilagodbu sjedala automobila prema Vašim potrebama. Osim toga, sve tkanine presvlake ispunjavaju stroge standarde OEko-tex standard 100 testa, dokazujući da ova tkanina ne sadrži tvari štetne za zdravlje i sigurnost djeteta.
 
Dizajn
Kite+ je autosjedalica dizajnirana posebno za potrebe najmanje djece. Opremljena jedinstvenim Easy-In sustavom koji olakšava umetanje djeteta u sjedalo. Udobnost i sigurnost osiguravaju upotrebom pjenaste memorije oblika u posebnom umetku, a inovativni materijal EPP koji apsorbira preopterećenje u slučaju sudara također pruža dodatnu sigurnost.

Ručka
Ergonomski oblik omogućuje Vam da nosite autosjedalicu i čine je udobnom nosiljkom. Zahvaljujući upotrebi ručke s pričvrsnim sustavom kabine, povećana je sigurnost i zaštita djeteta. Ručka se može koristiti u 4 položaja, mijenjajući npr. KITE+ u zipku.

Sjenilo
Izrađena od najkvalitetnijih materijala, savršeno je za zaštitu od sunčeve svjetlosti u unutrašnjosti automobila, kao i tijekom vanjskih šetnji.

EPP
To je inovativni materijal koji izgleda poput stiropora, ali se bitno razlikuje od toga jer nije tako krut ili krhak. Osim toga, karakterizira ga visoka otpornost na fizičke i kemijske čimbenike. Izvrsni parametri čvrstoće čine ovaj materijal idealno prilagođenim konstrukciji autosjedalice, jer se ne deformira, čak i pri velikim opterećenjima koje nastaju uslijed sudara. Osim toga, EPP je ekološki materijal koji je 100% recikliran, a također je karakteriziran anti-bakterijskim i anti-gljivičnim svojstvima.

Reflektivni materijal
Dječje sjedalo opremljeno je reflektirajućom trakom koja je dizajnirana za povećanje sigurnosti djeteta, posebno kada se koristi kao nosiljka ili pričvršćena za konstrukciju kolica.

Bočna zaštita
Specijalno razvijen sustav bočne zaštite koji smanjuje preopterećenje i optimizira položaj djeteta u slučaju bočnog udara. To je postignuto korištenjem inovativnog EPP materijala u naslonu za glavu.

EeasyMount
Inovativni EasyMount sustav pomaže brzom i točnim pričvršćenjem sjedala pomoću sigurnosnih pojaseva. Posebno profilirani držači pojaseva omogućuju da sigurnosne pojaseve postavite ispravno, da čvrsto drže, da ne zapinju i da pravilno stabiliziraju autosjedalicu.

U automobil se može montirati pomoću ISOFIX baze ili pomoću sigurnosnih pojaseva automobila. Isofix je lakši način montiranja autosjedalice jer se autosjedalica jednostavno postavi na bazu te se kasnije klikom izvadi, nije potrebno vezati pojasevima kod svakog korištenja autosjedalice u autu. Baza je također opremljena dodatnom nogom za pričvršćivanje baze koju je razvio Avionaut. Ovo rješenje povećava sigurnost djeteta u slučaju sudara i smanjuje rizik nepravilnog pričvršćivanja sjedala.

Dimenzija: 42/60/71 cm.

Težina: 3,5 kg.

ECE R44/04.

Rok isporuke: 1-3 radna dana (ne ubrajaju se vikendi, praznici i blagdani).

Dostava: 35,00 kn. Plaća se prilikom preuzimanja.

Dostupni artikli